Udtalelser fra vikarer

Det siger nuværende og tidligere vikarer om Vikar4

Det lyder måske som en kliche, men vi tror på at med ærlighed kommer man længst.

Vi har intet at skjule, men tværtimod noget at vise. Her kan du læse om andres oplevelser. Ærligt. Autentisk. Lige fra hoften.

Niclas, 23 år, studerende

“Som studerende er et vikarjob gennem Vikar4 en rigtig god mulighed for at have en ekstra indtægt ved siden af mine studier. Gennem Vikar4 har jeg fundet en løsning, der betyder at jeg kun skal have 2-3 vagter om måneden for at være økonomisk dækket ind.

Samtidig bliver jeg tilbudt vagter enten i weekenderne eller om aftnen, så jeg har tid til at koncentrere mig om mine studier om dagen. Selvom jeg ikke arbejder med meget komplekse opgaver, synes jeg nu det var meget rart, at Allan satte mig ind i tingene den første dag.”

Jesper, 40 år, Bygningskonstruktør studerende

“Jeg sad en dag og søgte efter studiejobs. Via Facebook fandt jeg frem til Vikar4’s oplysninger. Jeg ringede derfor til Allan, hvor vi tog en dialog omkring mine muligheder som vikar. Jeg var så heldig, at der var et matchende job allerede samme aften.

Da jeg ikke havde mulighed for transport, blev jeg hentet af Allan, hvorefter vi kørte ud på arbejdspladsen. Her fandt Allan tøj til mig, viste mig kantinen og fortalte mig lidt omkring virksomhedens regler og politikker. Herefter fik jeg en kort introduktion til mine arbejdsopgaver. Jeg vil gerne rose Vikar4 for at finde arbejde, som passer ind i min tidsplan og at arbejdet foregår under ordnede forhold.”