Behov for en vikar i Hobro, Aalborg, Aarhus? Sådan kan vi hjælpe

Glade medarbejdere giver glade kunder!

Har du behov for en vikar i Hobro, Aalborg, Århus eller omegn? Vikar4 er et vikarbureau, som tilbyder vikarservice af både kortvarig og længerevarende karakter. Vi er et vikarbureau af mindre størrelse, der har fokus på at opfylde det lokale erhvervslivs komplekse behov i forhold til produktionsplanlægning. Vi har således ingen ambition om at være et stort landsdækkende vikarbureau, der ofte glemmer den enkelte.

Da vi er af mindre størrelse betyder det omvendt at vi har tiden og ikke mindst lysten til at tage omsorg om vores medarbejdere. Derfor er vi altid i tæt dialog med den enkelte vikar inden opstart og deltager endvidere i oplæringen.

Vikar med motivation

Vi tror nemlig på, at dette er med til at sikre at medarbejderen er kvalificeret, fleksibel og pålidelig, hvilket sparer vores kunder for tid og penge. Det øger desuden medarbejdernes motivation og gør dem i stand til at indgå i produktionen på lige vilkår med de fastansatte. Dermed er vores filosofi at glade medarbejdere giver glade kunder.

At vi er af mindre skala betyder også at vi 100 procent fleksible, omstillingsparate og kompetente i forhold til de opgaver din virksomhed står over for at skulle have løst. Det betyder endvidere at vi står til rådighed for vores kunder 24 timer i døgnet 365 dage om året.

Vikarløsninger fra Vikar4

Ikke nok med at vores vikarløsninger er driftsikre og pålidelige, så tilbyder vi tilmed også vikarservice til en yderst attraktiv markedspris. Vi tager os desuden af alt det administrative der gør sig gældende i forhold til kontrakter, løn, G-dage, feriepenge mv.

Med en vikarløsning fra Vikar4 vil din virksomhed være i stand til at tilpasse kapaciteten efter gældende markedsvilkår og dermed sikre den fremtidige indtjening.

Under vores referencer kan du læse meget mere om, hvorfor vores nuværende kunder mener vi er et attraktivt vikarbureau. Kontakt os allerede i dag!