Vikarjob i Hobro, Aalborg og Randers

Bliv vikar og find vejen tilbage til arbejdsmarkedet med et vikarjob

Leder du efter et vikarjob i Hobro, Aalborg, Randers, eller resten af Midtjylland, Østjylland og Nordjylland? Sammenlignet med andre lande er det danske arbejdsmarked sådan indrettet, at det er meget fleksibelt. Med andre ord er det forholdsvist nemt for både lønmodtager samt arbejdsgiver at komme ud af et kontraktligt forhold.

Derfor er det helt naturligt at en del af den danske arbejdsstyrke står uden job i perioder. Hvis du er i en situation, hvor du er blevet ledig, er et vikarjob en rigtig god indgangsvinkel til arbejdsmarkedet igen. Ved at tage et vikarjob, har du rig mulighed for at prøve dig selv af i forskellige stillinger, så du på den måde finder det helt rigtige job inden du igen bliver fastansat.

Vikarjob er en god løsning

Det kan også være, at du er studerende og leder efter et studiejob til at finansiere studierne eller at du drømmer om at holde et sabbatår. I en sådan situation vil et vikarjob være en god løsning, da mange af vores jobs ligger uden for “normal” arbejdstid.

Nu spørger du muligvis dig selv om – og med rette, hvorfor Vikar4 er et attraktivt vikarbureau? Det er der et meget enkelt svar på. Vi har selv været ansat i vikarbranchen og er derfor rige på erfaringer – vi ved, hvad der skal til for at du får succes og bliver glad for det nye job du besidder. Samtidig er vi opmærksomme på at begyndelse kan være svært.

Vikar4 hjælper dig

Vi finder sammen et job som passer til dine kompetencer og tager aktiv del i din oplæringsproces. Det betyder at vi deltager din første dag, så vi er 100 procent sikre på du føler dig godt til rette med dine arbejdsopgaver som vikar og blandt dine nye kollegaer.

Med andre ord skal du blive vikar hos Vikar4, hvis:

  • Du går ledig, er studerende eller ønsker at tjene ekstra penge
  • Du vil finde en hurtig vej tilbage som fastansat på arbejdsmarkedet
  • Du ønsker fleksible arbejdstider og en fair løn
  • Du vil være sikker på at du falder godt til rette i dit nye job

Leder du efter et vikarjob i Hobro, Aalborg, Randers eller omegn? Og ønsker du at blive vikar hos os?  Så er du meget velkommen til blot at sende dit CV pr. mail eller kontakt os telefonisk. Så finder vi sammen en løsning meget hurtigt.

Under vores sektion det siger nuværende vikarer, kan du læse meget mere om, hvordan det er at være vikar hos Vikar4.