Go to Top

Medarbejdere

Medarbejder-portræt

Allan Rank
Stifter & Adm. direktør

Allan er uddannet Cand. Scient. Adm. ved Aalborg Universitet og er stifter af Vikar4. Inden Allan stiftede Vikar4 var han ansat som produktionsassistent i en nordjysk smedevirksomhed, hvor han havde det daglige ansvar for 20 medarbejdere. Foruden Allans akademiske baggrund er han uddannet industritekniker.

Allan har selv arbejdet i vikarbranchen, hvilket har givet ham viden og indsigt til at starte eget vikarbureau. Desuden er Allan formand for den lokale borgerforening og arbejder med uddeling af EU-midler i LAG.

Søren

Søren Christensen
Rekruttering og salg

Søren er uddannet fra Aalborg Handelsskole og derudover uddannet handelsassistent fra Business College Syd og har en baggrund som grossist indenfor VVS branchen.

Siden 2013 har Søren arbejdet som vikar og har dermed selv fået erfaring indenfor branchen. Søren starter for Vikar4 med salg og rekruttering i og omkring Aalborg området. Ved opstart af nye vikarer møder Søren selv op, og er med til at give vikaren en god start hos din virksomhed.

Medarbejder-portræt

Jesper Krebs Andersen
Freelance

Jesper har en bachelor i erhvervsøkonomi fra Aalborg Universitet og er i gang med at uddanne sig til Cand. Merc. Marketing.

Ved siden af studiet er han ansvarlig for Vikar4’s offline og online marketingaktiviteter. Jesper har desuden tidligere arbejdet med salg indenfor udlejningsbranchen.